Firmaliiga kierros 3
23.11.2021 17:24 Uutiset / Kokkolan Keilahalli

Firmaliigan kolmas kierros pelattiin jälleen maanantai iltana

Kauden kolmas Firmaliiga kierros saatiin päätökseen maanantaina. Parikisan puolella kärjessä, kahden kierroksen jälkeen oli Team Strikers ja Joukkuekisan puolella puolestaan KPO. Radanhoitona maanantai-illan peleissä käytettiin helpohkoa 40 jalan pitkää hoitoa.

Parikisaa pelattiin ensimmäisessä erässä ja ekassa otteluparissa kohtasivat Electric Huolto ja Länsikylmä.
Molemmissa joukkueissa pelasivat tutut miehet, Wargh Kent ja Krister, sekä Suvanto Markku ja Luhtio Rami. Länsikylmä vei kovatasoisen ottelun pistein 1766-1638. Länsikylmän Rami Luhtio ja Electric Huollon Kent Wargh olivat huippuvireessä, pelaten 958 ja 963 neljään sarjaan.

Toisessa ottelussa kohtasivat BestHall ja Lionsin kakkos joukkue. BestHall saapui vakio kokoonpanolla Ojatalo-Heikkilä ja Lionsin joukkueessa pelasivat Andersson K-G ja Jakobsson Leif. Lionsin miehet voittivat ottelun pistein 1548-1468. 

Kolmannessa ottelussa pelasivat kärkipari Team Strikers ja Kässärit. Molemmissa joukkueissa pelasivat tutut kaksikot Grankulla-Tissarinen ja Santalo-Leinonen. Kärkijoukkue oli edelleen voittamaton vieden ottelun pistein 1670-1427.

Neljäs ottelupari kamppailtiin Team Berran ja Poikaparkojen välillä. Team Berra saapui Kokkolan iltaan vakio kokoonpanolla, Bertel Lybäck ja Stig-Göran Häggin voimin, millä kaadettiin Poikaparkojen Reijo Simosen ja Bjarne Storen pistein 1462-1228.

Viimeinen ottelu Parikisan puolella kamppailtiin Lionsin ykkösen ja Team Hasselin välillä. Hasselin serkukset Per ja Helge olivat iltavireessä voittaen Lionsin Boes Kullan ja Håkan Hongan pistein 1640-1581.

Joukkuekisan puolella ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Boliden ja Tyttökullat. Boliden nappasi kauden ensimmäisen voittonsa kokoonpanolla Tunkkari-Kangas-Kähkölä. Tyttökultien joukkueessa pelasivat tuttu kolmikko Savola-Huhta-Mutka. Ottelu päättyi 2141-2360 Bolidenin hyväksi.

Toisessa ottelussa kohtasivat Norrifrån kakkonen ja Oilers. Oilersin miehet Leväniemi-Haukilahti-Kujala olivat vahvempia pistein 2385-2104. Vi Norrifrån kakkosessa pelasivat Göran Andersson, Stig Enqvist ja Håkan Skrabb.

Kolmannessa ottelussa kohtasivat kärkijoukkue KPO ja Golffarit. KPO nappasi kauden kolmannen voittonsa pistein 2407-2314. KPO:n joukkueessa pelasivat vakiopelaajat Ellilä-Sillanpää-Sundberg. Golffareissa puolestaan Jokela-Tyynelä-Heikkinen.

Viimeinen ottelu pelattiin Team Kälviän ja Norrifrån ykkösen välillä. Kälviäläiset voittivat ottelun pistein 2403-2264. Kälviän joukkueessa pelasivat Läspä-Tschokkinen-Hyyppä kolmikko ja Norrifrån ykkösessä Skog-Henriksén-Österman.

Parikisan puolella kärjessä jatkaa Team Strikers ja Joukkuekisan puolella KPO.
Lepovuorossa joukkuekisan puolella olivat Yrittäjät. Seuraava kierros pelataan jälleen 13.12.

Illan MVP oli Electric Huollon Kent Wargh pistein 963, voittaen niukasti otteluparinsa Rami Luhtion. Joukkuekisan puolella paras oli Golffareiden Oskari Jokela, pistein 900.

Tulokset


   
Kokkolan Keilahalli
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 DemoDay
 
 Kilpailu
 
 Kokkolan Keilailuliitto
 
 Valtakunnansarja
 
 Finaali
 
 Suljettu
Kategoriat