Kent Wargh ylivoimaiseen voittoon
7.11.2021 15:01 Uutiset / Kokkolan Keilahalli

Kent Wargh keilasi Syyskisan voittoon sunnuntaina 7.11 Kokkolassa

CPS seuran järjestämä Syyskisa pelattiin päätökseen sunnuntaina 7.11 Kokkolan Keilahallissa. 
Viiden viikon karsinnan aikana suorituksia kertyi kiitettävät 216 kappaletta ja Turbosarjojakin pelattiin yli 100 kapaletta. Viimeinen finaaliin oikeuttava tulos oli 1343, joten raja ei noussut niin korkeaksi kun karsinnan alussa näytti. Karsinnan parhaimmasta tuloksesta vastasi Simon Tissarinen, joka pelasi 1482 kuuteen sarjaan. Simonin pelissä oli myös yksi täydellinen, 300 pisteen sarja. Finaaliin selviytyi 12 parasta tulosta, sekä ikäryhmistä ja eri luokista keilaajia, sekä 3 parasta Turbosarjasta. 

Syyskisan aikana pelattiin myös seuraottelu CPS ja Pietarsaaren Drott seuran välillä. CPS voitti ottelun 179 pisteellä, 9782-9603. Toinen osakilpailu kamppaillaan marraskuun lopulla Pietarsaaressa.

Myös Itä-Länsi ottelu pelattiin Syyskisan aikana. Tänäkin vuonna Länsi oli parempi, 219 pisteellä. Kapteeneina olivat naiset. Idän puolella Laura Jutila ja Lännen puolella Marja-Leena Läspä. 

Myös CPS seuran mestruudesta pelattiin kisan aikana. Mestaruuskisat olivat Tissarisen perheen juhlaa. Mestaruuden nappasi Simon Tissarinen, tuloksella 1482. Toiseksi Veli-Matti Tissarinen (1377) ja kolmanneksi Tomas Tissarinen (1343). 28 eri jäsentä osallistui seuran Mestaruuskisoihin.

Finaali pelattiin sunnuntaina 7.11 kello 11.00 alkaen. Finaalista oli kaksi pelaajaa jäännyt pois, Mikael Tuomisalo ja Johan Tissarinen. Finaalissa pelattiin kahdeksan sarjaa eu. pelitavalla ja eniten keiloja kaatanut pelaaja nappaisi ykköspalkinnon. Heti finaalin ensimmäisessä sarjassa Kent Wargh aloitti kaatotehtailun. "Kena" tykitti kymmenen kaatoa alkuun ja yhdenteentoista heittoon jäi 2 keila, jonka hän paikkasi, tulokseksi 289. Koko finaalin ajan Kent porskutteli omissa lukemissaan kisan kärjessä, vieden voiton ylivoimaisesti uudella kahdeksan sarjan halliennätyksellä, 2037. Kena lopetti finaalin samaan sarjaan kun aloitti, 289. Kaatoja kertyi yhteensä 74 kappaletta, uudella Hammerin keilapallollaan.
Muista kärki sijoista kamppailtiin monen keilaajan välillä, viimeiseen sarjaan saakka. Tissarisen perheen nuorin poika Tomas lopetti finaalin hyvin, nousten kisan kakkoseksi. Myös perheen isä Veli-Matti lopetti päivän mukavasti, tehden täydellisen 300 pisteen sarjan, millä nousi kolmanneksi, ohi neljänneksi sijoittuneen Juho Ellilän.

Keilaseura CPS kiittää kaikkia osallistujia.

Seuraava Erikoiskisa alkaa jo heti ensi viikolla. Luvassa on GBK seuran Marraskisa. Kaikki mukaan pelaamaan ja tavoittelemaan finaalipaikkaa.

Kisan parhaimmat: Tomas Tissarinen, Kent Wargh, Veli-Matti Tissarinen.

teksti ja kuvat: Mikael Tuomisalo


   
Kokkolan Keilahalli
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 DemoDay
 
 Kilpailu
 
 Kokkolan Keilailuliitto
 
 Valtakunnansarja
 
 Finaali
 
 Suljettu
Kategoriat