Paikkomestari Teemu Putkisto
23.9.2018 20:01 Uutiset / Kokkolan Keilahalli

Teemu Putkisto teki historiaa Kokkolassa sunnuntaina!

Reilu 3 vuotta sitten saatiin idea järjestää extrakilpailu Kokkolassa. 300 sarjat olivat jo niin yleisiä, joten haluisimme jotain mikä olisi vaikeampaa saavuttaa. Siitä syntyi idea, "paikkomestari". Kilpailun yhteydessä pystyi 2 € lisämaksulla osallistumaan kisaan. Kisan on oltava vähintään 6 sarjaa. Puhtaalla pelillä korjaisi potin kotiin, eli ei yhtään missiä tai paikkaamatonta reikää, koskien myös 10 ruudun ylimääräistä. Emme halunneet potin kasvavan liian suureksi joten yläraja on toistaiseksi ollut 1000 €, joten kilpailu jatkuisi myös ensimmäisen "täydellisen pelin" jälkeenkin. Moni on vuosien varrella yrittänyt kyseistä "täydellisyyttä". Sami Kattilakoski pääsi keväällä 2017 ruudun päähän. Samille jäi 4-9 reikä viimeisen sarjan kymppiruutuun.

Tänään sunnuntaina se vihdoin tapahtui Venetsiakisan finaalissa. Teemu Putkisto keilasi 6 sarjaa puhtaana, ja vielä amerikkalaisella pelitavalla. Teemu kuittasi itselleen 1000 € "helppoa rahaa". Teemu pelasi viimeisen sarjansa 258, radoilla 5-6. Viidennessä sarjassa Teemulle jäi radalla neljä ainoa reikä 3-4-6-7-10, minkä hän paikkasi näyttävästi. Mies kommentoi että yritti vain tehdä hyviä heittoja viimeisessä sarjassa, eikä miettiä tyhjiä. Teemu sijoittui myös Venetsiakisassa sijalle 2, mistä hän sai 1100 €. Onnea Teemu!

Paikkomestari peli jatkuu vielä. Ykköspotissa on tällä hetkellä 500 €, samoin myös kakkospotissa. Kolmanteen pottiin on jo kertnyt 88 €.
Kuka on seuraava puhtaan pelin tekijä? Vai tuleeko Teemu ja kuittaa myös seuraavan potin.
Paikkomestari to be continued...


   
Kokkolan Keilahalli
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 DemoDay
 
 Kilpailu
 
 Kokkolan Keilailuliitto
 
 Valtakunnansarja
 
 Finaali
 
 Suljettu
Kategoriat