Kokkola Ranking osakilpailu 1
31.10.2016 14:44 Uutiset / Kokkolan Keilahalli

Valtter Verronen voitti Kokkola Rankingin ensimmäisen osakilpailun

Ensimmäinen Kokkola Ranking saatiin päätökseen Sunnuntaina 30.10. Valtter Verronen jatkoi mihin jäi viime keväänä ja otti jälleen Ranking voiton. Verronen voitti viime kaudella 2 osakilpailua sekä myös lopullisen Ranking finaalin.

Kokkola Rankingin hoitona oli 47 jalkaa pitkä WTBA Paris. Hoito näytti ensimmäisten sarjojen jälkeen helpolta ja että tulostaso tulee nousemaan korkealle. Ensimmäisten sarjojen jälkeen moni pelaaja oli reilusti yli parin vauhdissa, mutta ratojen kuluessa pelipaikka meni melko vaikeaksi.
Ennen viimeistä sarjaa Verronen oli kärjessä ja toinen jatkopaikka oli auki monen pelaajan ratkaistavana. Sami Kattilakoski lopetti pelinsä sarjaan 213 ja Vesa Saari sarjaan 206. Enään Tuomas Harmaalalla oli mahdollisuudet päästä match-play peleihin. Harmaala lopetti sarjaan 180 millä hän ohitti Kattilakosken 1 pisteellä jatkaen match-play peleihin. 
Finaalipelissä Verrosen ja Harmaalan välillä oli tiukkaa kamppailua. Verronen keilasi puhtaan sarjan yhdellä tuplalla ja parilla yksittäisellä kaadolla, kun taas Harmaala teki kaatojonoja, mutta myös tyhjiä useamman keilan kuvioista.
Verronen voitti Harmaalan kymmennellä pisteellä 205-195.
Kilpailun paras nainen oli Ylivieskan Niina Koutonen tuloksella 1038. Kauden lopulla paras naiskeilaaja palkitaan.

Sunnuntai iltana pelattiin myös Kruunupyyssä Back on Track Erikoiskilpailun finaali. Valtter Verronen ja Veli-Matti Tissarinen olivat selviytyneet finaaliin Kokkolalaisista. Finaalissa pelattiin aluksi kuusi sarjaa jonka jälkeen kuuden parhaan Round-Robin pelit.
Verronen johti kilpailua alusta loppuun saakka voittaen Tissarisen 46 pisteellä. 
Kolmanneksi sijoittui Kruunupyyn Tommy Backnäs joka hävisi Verroselle 140 pistettä. 

Seuraava Kokkola Ranking pelataan Sunnuntaina 4.12 kello 11.00.

 
1. Valtter Verronen

2. Tuomas Harmaala
 
3. Sami Kattilakoski

Paras nainen Niina Koutonen

Ranking Tulokset

Kruunupyyn Tulokset 


   
Kokkolan Keilahalli
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 DemoDay
 
 Kilpailu
 
 Kokkolan Keilailuliitto
 
 Valtakunnansarja
 
 Finaali
 
 Suljettu
Kategoriat